top of page
WIT-TR-80.png
W-PL.png

WERKWIJZE

 

 

Wij geloven dat de beste en meest succesvolle projecten mogelijk worden gemaakt dankzij een alomvattende gestructureerde aanpak. 

AANKOPEN OF RUILEN

Het verloop start met de aanwerving van gronden of van verouderde panden waar ontwikkeling mogelijk is.  Steeds vaker merken we dat de eigenaar-verkoper kiest voor een ruil; in overleg verkrijgt hij een aantal nieuwe units afhankelijk van de mogelijkheden op zijn perceel.

 

VORMGEVEN

Vormgeven omvat vooreerst een grondig onderzoek van de stedenbouwkundige mogelijkheden.  Nadien wordt er in samenspraak met de gemeentelijke overheden en de omwonenden een plan uitgetekend .  Uiteindelijk verkrijgen we in deze fase ook de noodzakelijke vergunningen om het ontwerp te realiseren.

 

BOUWEN

Voor de bouw hebben we een team van topmensen waaronder een senior en junior architect, een interieurvormgeefster en een groep van bekwame vaklui.  Met deze equipe en onze passie voor vormgeving, indeling en aandacht voor duurzaamheid creëren wij maximaal wooncomfort.

 

VERKOPEN

Bij ons kan u op plan kopen, ook wel bekend als de wet Breyne. Zo bent u volledig zeker van je investering.  Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Vastgoedgroep Korneel. 

bottom of page