top of page
WIT-TR-80.png

DUURZAAM

 

Duurzaam bouwen is een trend die niet meer zal verdwijnen. Er zijn meerdere en uiteenlopende redenen waarom we bij Korneel een voortrekkersrol spelen. Energiebesparing, het tegengaan van uitputting van natuurlijke grondstoffen en een gezonde leefwereld creëren voor bewoners en omwonenden zijn daarbij belangrijke drijfveren.

Het is een bewuste keuze waarmee we ons respect voor de mens en zijn omgeving willen aantonen.

​SLIMMER EN GROENER BOUWEN

Vlaanderen heeft vandaag procentueel gezien het meest bebouwde oppervlakte van alle landen binnen de Europese Unie.

Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten is het volgens Korneel dan ook noodzakelijk om van meet af aan doordacht te werken; zoveel mogelijk ‘verdichten’, met een optimale ruimtelijke ordening en met respect voor het aanwezige groen.  We voorzien extra aanplantingen en werken mee aan de biodiversiteit, bijvoorbeeld met groendaken, hagen en grastegels.

Kwalitatieve, compacte woningen en appartementen met uitgekiende ontwerpen bouwen, zonder in te boeten aan wooncomfort dat is de toekomst.

​HERVERKOOPWAARDE STIJGT

Een woonst die een streepje voor heeft op de hedendaagse eisen, is later ook meer waard op de woningmarkt. Het is een tendens die we sedert een aantal jaren waarnemen.  Niet onbelangrijk als je ooit van plan bent je woning te verkopen of te verhuren.

SDFGHJ.jpg
bottom of page